Nieuwbouw, verbouw en meer

Uw Nieuwe Huis
Bouwbedrijf Joop Oord is met name actief in de woningbouw. Of u nu zelf een architect uitzoekt of dat door ons laat doen, wij zorgen dat het bouwproces prettig verloopt.

Uw Huis Vernieuwd
Ook wanneer u uw huis wilt verfraaien zit u bij Joop Oord bouwbedrijf goed. Of u nu een verbouwing of een uitbouw wilt, alles wordt door ons tot in de puntjes verzorgd. Hierbij staat het huis centraal en wordt er rekening gehouden met de mogelijkheden die uw huis biedt.

Geheel verzorgd of samen met u
Ons uitgangspunt is dat u zelf bepaalt hoe de bouw van uw nieuwe huis of uw verbouwing verloopt. Wilt u zoveel mogelijk werk uit handen genomen worden, dan laat u het tekenwerk en het aanvragen van vergunningen aan ons over. Ook alle contacten nemen wij voor onze rekening. Tegelijkertijd zorgen we er natuurlijk voor dat u als klant goed geïnformeerd blijft en dat alle werkzaamheden netjes volgens afspraak worden uitgevoerd.

Sommige klanten vinden het prettig om mee te helpen bij de werkzaamheden. Bijvoorbeeld omdat ze graag zelf de handen uit de mouwen willen steken om kosten te besparen. Bij Joop Oord is dat geen enkel probleem. We vertellen u graag over de mogelijkheden.